Ste vedeli, da je SEO Optimizacija ključ do vašega spletnega uspeha?

Za začetnika se lahko zdi SEO optimizacija prav tako zapleteno, kot recimo učenje novega jezika. Ste vedeli, da je pri popolni seo optimizaciji spletne strani potrebno upoštevati različne vidike kot so Onpage SEO in Offpage SEO? Iskalniki kot so Google uporabljajo posebne algoritme in formule za analizo spletnih strani, z namenom, da določijo kje se bo vsaka spletna stran uvrstila v lestvico na iskalniku za vsako ključno besedo. Pri Charged Marketing nudimo že več kot 6 let SEO optimizacijo na tujem trgu in smo sedaj pripravljeni pomagati podjetjem uspeti na lokalnem, kot tudi na mednarodnem spletnem trgu. Je vaša spletna stran SEO optimizirana? Kontaktirajte nas za vašo analizo.

STOPI V KONTAKT ZA SEO OPTIMIZACIJO

Kontaktirajte nas za SEO optimizacijo vaše spletne strani.

Image link
Optimizacija Spletnih Iskalnikov (SEO)

Kaj točno je SEO?

SEO ali Search Engine Optimization je postopek optimizacije spletne strani za algoritme spletnih iskalnikov kot so Google, Bing … Algoritmi spletnik iskalnikov so zelo pogosto prirejeni in manipulirani tudi dnevno, vendar obstaja nekaj ključnih stvari, ki so temelj za uspešen dosežek rezultatov na prvi strani iskalnikov kot so backlinks, citations, pravilo postavljena vsebina na spletni strani, hitrost nalaganja, sama vsebina …

Je vasa spletna stran onpage seo optimizirana
Mobilniku prijazna spletna stran Pravilna postavitev člankov in strani Kvalitetna vsebina na spletni strani Hitrost nalaganja

Onpage SEO Optimizacija

Onpage SEO optimizacija se nanaša na vašo spletno infrastrukturo in vsebino, ki jo imate na njej. Dobra optimizacija vključuje ciljanje najprimernejših ključnih besed za vašo spletno stran ter ustvarjanje nove vsebine za ciljanje novih ključnih besed. Seveda je pomembno narediti pravilno analizo ključnih besed, da ne tratite vašega dragocenega časa z tistimi besedami, ki vam bodo delali preglavice pri uvrščanju in prinesle nič rezultatev. Dobro načrtovana in premišljena infrastruktura spletne strani omogoča povečano enostavnost “surfanja” po spletni strani, zaradi tega jo bodo iskalniki tudi bolje uvrstili. Ste vedeli, da ima Google velik povdarek na “mobile-friendly” spletne strani. Je vaša spletna stran optimizirana za mobitele? Če ni, vam zelo priporočamo da to prvo uredite tako, da nas kontaktirate za novo SEO optimizirano izdelavo spletne strani.

NAREDITE MI SEO OPTIMIZACIJO!

Offpage SEO Optimizacija

Predstavljajte si Offpage SEO optimizacijo kot pridobivanje mnenj od ostalih skrbnikov spletnih strani na internetu. Pridobivanje visokokakovostnih povezav z drugih spletnih strani je ena največjih spodbud, ki jih lahko dobite za svojo uvrstitve na spletnih iskalnikih. Če je vaša onpage SEO optimizacija dobra in še vedno niste na prvi strani, boste morali potem razmisliti, kako boste pridobili povezave z drugih spletnih mest. Imeti aktivne račune na družabnih omrežij lahko tudi izboljša vašo pozicijo na iskalnikih, zato je pomembno, da redno posodabljate čim več različnih računov na različnih platformah kot so Facebook, Instagram, Pinterest… Citatne reference so prav tako upoštevane pri spletnih algoritmih, tudi če ni fizičnih povezav nazaj na vašo spletno stran. Bolje ko bodo ljudje govorili in pisali o vaši spletni strani, bolje bo.

NAROČI VAŠO OFFPAGE SEO OPTIMIZACIJO
Guest Posts
Povezave z Socialnih Omrežij
Zaznamki (Bookmarks)

Ključne besede pri SEO Optimizaciji spletne strani

Ključne besede so besede ali besedne zveze, ki jih ljudje vpišejo v iskalnike kot so Google ali Bing. Zato je v vašo seo optimizacijo pametno vključiti analizirane ključne besede, ki so specifične za vašo panogo in vam bodo koristile pri prodaji, če dosežete vaš rezultat na prvo stran. Vsaka stran, ki jo ustvarite na svoji spletni strani mora biti optimizirana vsaj za eno ključno besedo. Običajno uporabljamo domačo ali prvo stran, da ciljamo na svojo največjo ali najbolj donosno ključno besedo za vašo storitev ali produkt.

Image link

Pri optimizaciji svoje strani za ključno besedo je zelo pomembno, da ne pretiravate z njenim uporabljanjem. Keyword stuffing je bila tehnika, kjer so ljudje v eni sami vsebini uporabili čim več različnih ključnih besed, kolikor je bilo le mogoče. Srečo imamo, da so se pojavili bolj napredni algoritmi, ki kaznujejo spletne strani, ki uporabljajo to taktiko. Ko Google pregleduje gostoto ključnih besed, upošteva, kako so bile ključne besede naravno dodane, ali so bile dodane v alt oznake slik ali pa se pojavljajo v naslovu. Ta skupni napor ustreza tistim, ki ustvarjajo visokokakovostno ciljno vsebino. Za popolno optimizacijo vaše spletne strani je priporočljivo, da za vsako ključno besedo, za katero želite doseči visoko uvrstitev, ustvarite posamezen kos vsebine in jo prilagodite algoritmu. To vam bo dalo najboljše možnosti, da se uvrstite na prvo stran rezultatov iskanja.

Image link

SEO Optimizacija Cena

ANALIZA SPLETNE STRANI

100 + DDV

Da preverite in dobite napotke, kaj potrebujete narediti na vaši spletni strani glede optimizacije.

Analiza spletne strani
Spisek nedelujočih povezav
Napotki za SEO optimizacijo
OPTIMIZACIJA GOOGLE PROFILA PODJETJA

175 + DDV

OBVEZNO ZA VSA PODJETJA. Analiza in optimizacija vašega Google business profila

Optimizacija Google Profil za Podjetje PC Agent
IZDELAVA SEO OPTIMIZIRANE STRANI

900 + DDV

Za podjetja ki nimajo strani

Predstavitvena stran
Google Profil
kontakt@podjetje.si
SEO Optimizacija
Hitra postavitev spletne strani
Facebook Page Podjetja
Spisek TOP 5 ključnih besed

Zakaj dobiti čim več lokalnih citatov pri lokalni optimizaciji seo?

Čeprav so lokalni citati bolj uporabni za tista podjetja, ki imajo namen ciljajti na lokalne rezultate iskanja ali geolokacijske uvrstitve v google maps, so tudi za iskalnike prepoznavne in se uporabljajo kot del formule pri algoritum za razvrščanje spletnih rezultatov. Citacije so preproste reference na drugih spletnih straneh, ki so napisane na vaše ime ali blagovno znamko, pa tudi na vaš naslov in spletno stran. Lokalni citati v večini primerov niso fizične povezave, vendar bodo še vedno prepoznane z strani Google.

RABIM POMOČ PRI SEO OPTIMIZACIJI
Lokalni citat za spletno stran PC Agent

Ste vedeli, da socialna omrežja pomagajo pri SEO optimizaciji?

Nedavni algoritmi iskalnikov so se zdeli naklonjeni socialnim medijem in so predlagali, da jih podjetja uporabljamo za pomoč pri uvrščanju. To pa ne pomeni, da to ne velja več in da lahko preprosto ustvarimo profil na vsaki platformi in mislimo, da smo opravili svoje delo. Profili podjetja na socialnih omrežjih morajo biti redno posodobljeni in izboljšani v smislu da odgovarjamo na vprašanja pod objavami, delimo povezave z spletne strani… Če uspete vzdrževati aktivne profile na socialnih omrežjih, ki se povezujejo z drugimi uporabniki, boste zagotovo povečali svojo zanesljivost v očeh iskalnikov.

KONTAKTIRAJTE ZA POMOČ PRI USTVARJANJU SOCIALNIH OMREŽIJ
Koda spletne strani mora tudi biti SEO optimizirana

Ste vedeli. da mora koda spletne strani biti tudi optimizirana?

Niso vse spletne strani enako ustvarjene, prav tako pa niso tudi vse enako optimizirane. Tukaj ne bomo preveč podrobno opisovali zadevo, saj je precej verjetno, da če to berete, niste spletni razvijalec in ne razumete prav veliko glede kodiranja spletne strani. Spletna koda, ki je seo optimizirana, se bo hitreje nalagala in jo bodo lažje brali tudi boti od iskalnikov, ki indeksirajo spletne strani.

Optimizirana spletna koda pomaga pri SEO optimizaciji spletne strani
Hitrost nalaganja spletne strani

Hitrost nalaganja spletne strani je nekaj, kar algoritmi vzamejo zelo resno pri rangiranju strani. Je vaša spletna stran in gostovanje optimizirano za hitro nalaganje? Drugi pomembni deli kode, ki niso prijazni spletnim razvijalcem, so stvari, kot so oznake naslova, meta opisi in oznake zaglavja. Učinkovita in pravilna uporaba teh oznak ne le izboljša videz vaše vsebine, temveč omogoča tudi hitrejše pridobivanje potrebnih informacij s strani iskalniških robotov.

IZBOLJŠAVA HITROSTI SPLETNE STRANI

100 + DDV

Se vaša spletna stran nalaga zelo počasi? Mi jo lahko pohitrimo za vas in tudi izboljšamo hitrost do 5x.

Izboljšajte hitrost spletne strani
Optimiziramo v 24 - 48h
Wordpress optimizacija